Wintertenenactie

De kou komt weer in het land en dat is de tijd dat sommigen van ons last krijgen van wintertenen. Dikke opgezwollen rode jeukende tenen, die ontstaan door slechte doorbloeding van de voet en tenen en blootstelling aan temperatuursverschillen. Tips voor Wintertenen.
Tijd om even stil te staan bij onze voeten. We lopen er de hele dag op en hoeveel aandacht geven we aan onze voeten? Te weinig.

In mijn praktijk komen prachtige voeten langs, maar ook voeten met veel eelt, kalknagels, ingegroeide nagels, schimmelnagels, kloven, wondjes. Daarom werk ik nu samen met Silence Beauty. Wij hebben een geweldige wintertenenactie om jouw voeten helemaal te verwennen.

Effecten Voetmassage

45 minuten massage van je voeten helpt je doorbloeding weer goed op gang (werkt goed tegen wintertenen). Het vermindert kramp onder je voet en indien nodig behandel ik ook je kuit. Je voet wordt heerlijk verzorgd en lekker zacht door de pure druivenpitolie waarmee gemasseerd wordt. Indien nodig wordt de druivenpitolie gemengd met FIT sportbalsem om de doorbloeding nog meer te stimuleren. Bijkomend effect is dat je voeten dan lekker ruiken.

Effecten Pedicure

In 45 minuten worden je voeten geheel verzorgd door de pedicure van Silence Beauty. Huub is lid van ProVoet en rond in 2014 de opleiding voor medisch pedicure af.  Hij haalt overtollig eelt van je voeten, verzorgt je nagels, verwijdert likdoorns en helpt bij andere voetproblemen zoals bijvoorbeeld diabetes-voeten. Je voeten zijn na afloop weer soepel en zacht en je weet hoe je je voeten goed kunt verzorgen in de toekomst.

Niet voor:

Deze heerlijke voetverwennerij is echter niet geschikt voor iedereen.
Heb jij

  • een hekel aan gefriemel aan je voeten en tenen?
  • al een geweldige pedicure en voetmasseur waar je maandelijks heen gaat?

Dan is deze combinatie niet geschikt voor jou. Ik heb echter wel andere massages waar ik jou goed mee kan helpen.

Heb jij open wonden aan je voeten die slecht genezen, dan is de pedicure behandeling zeer geschikt voor jou. Maar de voetmassage is dan niet wenselijk. Wanneer je belt naar HEEL FIT passen wij deze actie speciaal voor jou aan.