Kruidenthee is gezond en veel mensen drinken het.
In de supermarkt zijn allerlei verschillende smaken te krijgen. Weinig mensen beseffen echter dat alle kruiden een medicinale werking hebben. Wanneer je ziek bent kan het gebruik van het juiste kruid in de juiste dosering snel herstel opleveren.

In onze maatschappij maken wij vaak gebruik van door de huisarts voorgeschreven medicijnen om beter te worden. Iedereen weet dat je niet alle medicijnen door elkaar kunt gebruiken. Maar wie heeft er enig idee van dat de kruiden uit kruidenthee ook effect kunnen hebben op gebruikte medicijnen? Een mooi voorbeeld is het gebruik van Sint Janskruid thee (gewoon in de supermarkt te koop). Dit heeft een negatieve werking op de meeste anticonceptiemiddelen (de pil) en een positieve werking op anti-depressiva. Beide kunnen problemen opleveren. Natuurlijk niet bij 1 kopje thee, maar wel bij een hele pot per dag.

kruidentheeVoor diverse mensen heb ik een persoonlijke kruidenthee gemaakt op basis van hun wensen. Dit oogstte veel succes. Nu wil ik mijn kennis en ervaring graag inzetten om jou te helpen.Als bioloog en ecoloog heb ik kruidkunde en de geneeskrachtige werking van Nederlandse planten bestudeerd. Met behulp van mijn kennis van de geneeskrachtige werking van Nederlandse kruiden, tezamen met de biosensor, kan ik voor jou persoonlijk bepalen welke kruidenthee op dit moment goed voor je is en past bij jouw huidige medicijngebruik en levensstijl.