Heel Fit Massage Apeldoorn

Een lekkere massage in Apeldoorn kun je krijgen bij HEEL FIT. HEEL FIT geeft diverse vormen van massage in Apeldoorn.

Of het nu gaat om ontspanningsmassage, drukpuntenmassage of sportmassage, bij mij ben je in goede handen. Uniek is de thee-massage in Apeldoorn. Hierbij word je gemasseerd met kruidige theestempels.

Sportblessures worden vakkundig weggemasseerd bij HEEL FIT. Ook voor ondersteunende tape of sneller herstel bij blessures ben je bij HEEL FIT aan het juiste adres.

Dit geldt zeker ook voor klachten die ontstaan door kantoorwerk, computerwerk en RSI (CANS, Complaints Arm Neck Shoulder) klachten. Een combinatie van te weinig algehele lichaamsbeweging, een verkeerde werkhouding en te veel terugkerende handelingen achter de computer of machines zijn dikwijls oorzaak van serieuze arm, nek en schouderklachten. Veel zelfstandige ondernemers kunnen doorwerken dankzij de massages in Apeldoorn van HEEL FIT.

Lekker relaxen bij HEEL FIT voordat je doorgaat naar een sauna, ook dat is een leuke mogelijkheid waar veel gebruik van gemaakt wordt. In de omgeving van Apeldoorn zijn diverse rustgevende sauna’s te vinden, maar houd je van een wat stevigere massage dan doorgaans bij een sauna wordt gegeven, is een massage bij HEEL FIT een goede voorbereiding voor een optimaal genot in de sauna.

Voor alle problemen en wensen heeft HEEL FIT een goede oplossing. Als vakkundige masseuse kan ik de druk aanpassen aan jouw specifieke wensen. Wil je de verharding en afvalstoffen uit je spieren gemasseerd hebben, dan masseer ik stevig en effectief. Wil je liever een lichtere ontspanningsmassage, dan zal ik andere  technieken gebruiken zodat je helemaal tot rust komt. Ben je op zoek naar een goede bij jou passende massage in Apeldoorn, neem dan contact met mij op