Fitmassage

Dit is een sportmassage waarbij de massageolie gemengd wordt  met de verwarmende  F.I.T. sportbalsem.fit-sportbalsemF.I.T. staat voor Fast Injury Treatment. Er bestaan vele verschillende verwarmende kruidenbalsems. De meeste kruidenbalsems verwarmen oppervlakkig. Er zijn maar enkele kruidenbalsems die echt diep doorwerken in de spier en de spier verwarmen. Hierdoor wordt de doorbloeding van de spier vergroot en de genezing bevorderd. Dit werkt het beste in combinatie met sporten of een massage.
In mijn ervaring werkt F.I.T sportbalsem heel effectief en diep door in de spieren. Het is de enige kruidenbalsem die ik ken waarmee je daadwerkelijk kunt masseren. Dit versterkt de massagebehandeling enorm, versnelt het genezingsproces en verbeterd de sportprestaties.

Sportmassage

Deze vorm van massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen. Deze massage is gericht op het verhelpen van een specifieke klacht. Daar waar de pijn en de spierverhardingen zitten wordt gemasseerd om de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren. Dit kan naar wens van de cliënt met meer of minder druk gebeuren. Het is een effectieve massage binnen een kort tijdsbestek van een specifiek lichaamsdeel. Bij deze vorm van massage masseer ik rechtstreeks op de huid met olie.