Edelstenen en mineralen hebben ieder hun eigen trilling. Deze trillingen hebben effect op ons en kunnen onze eigen trillingen (energie) weer in balans brengen. Als je behoefte hebt aan een bepaalde steen zul je je erg aangetrokken voelen tot die steen of het sieraad (of product) waar deze steen in verwerkt is. Wanneer je een dergelijk sieraad ineens niet meer wilt dragen of je verliest de steen, dan is de werking van de steen volbracht en heb je hem niet meer nodig.In mijn behandelingen met Sensi-therapie maak ik gebruik van edelstenen om de energie van het lichaam te herstellen en in balans te brengen.Dit kan door middel van edelsteen-massage, met speciale massage stenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wrijf-technieken met de massage-steen. Bij deze vorm van massage houdt u gewoon uw kleren aan.

Het is ook mogelijk om de door u uitgekozen edelstenen op verschillende locaties op uw lichaam te leggen. Terwijl u zich ontspant, naar keuze met of zonder muziek, herstellen de stenen uw energie niveau. Bij deze behandeling houdt u gewoon uw kleren aan.
Deze behandeling kan ook als een chakra-variant worden uitgevoerd. In deze variant worden 7 stenen op uw chakra’s gelegd om de chakra’s te verstevigen en weer met elkaar in evenwicht te brengen.

Tot welke edelstenen u zich voelt aangetrokken zegt heel veel over u op dit moment.
Daarom kan ik de edelstenen ook gebruiken om u duidelijk te maken waar u op dit moment staat in het leven in de vorm van een edelstenen-lezing. Dit kan heel verhelderende inzichten geven. Wanneer u bij mij komt voor een behandeling of theeconsult zal ik graag voor u de stenen lezen.